top of page
Pagina - Methodieken- Reiki symbool stenen.jpg

Trainingen

Reiki 1 - cursus

Wat leuk dat je interesse hebt in een Reiki cursus, laat je hier

door mij inspireren.

 

 


 


Lees meer

Intuïtieve ontwikkeling - Basis

''Your soul whispers to you through your intuition’’

 

De taal van je ziel, dat is je intuïtie. Intuïtie wordt sterker, op het moment dat jij meer met je ziel gaat samenwerken. Meestal word je hierin uitgedaagd binnen levensprocessen. Je ziel gaat vaker van zich laten horen, zien of voelen. Je wordt op een hogere manier geleid.
Lees meer

Reiki 2 - cursus

Reiki 2 werkt op het mentale, energetische en emotionele niveau. Tijdens een Reiki 2 cursus leer je verdiepend en intensiever werken met de Reiki energie. Je kunt na het doen van deze cursus op meer niveaus en dieper behandelen.
 

Lees meer

Intuïtieve ontwikkeling - Practitioner

‘’Je ziel leren verstaan, zorgt voor een diepe ervaring van het leven en realiseert groei en transformatie’’.

Het moment dat je hebt leren werken met je intuïtie, zul je meer op gevoel en voorgevoel durven vertrouwen en leren leven. Je gaat merken dat niets voor niets gebeurt. Toeval bestaat niet, mensen of situaties komen niet zomaar op je pad.

Lees meer

Reiki 3 - Master / Trainer

Een Reiki Master opleiding is een diepgaand proces dat je met jezelf aangaat, een proces waarbij je niet alleen jouw diepste niveau, het ziels niveau, mag gaan ervaren maar ook alle blokkades die je nog in de weg staan om je ziel te leven, zoveel mogelijk op te heffen.


Lees meer

Intuïtieve ontwikkeling - Master

‘’Intuïtie verbind je met je zielen-pad, je purpose, je doel hier op aarde’’

 

Binnen onze mensvorm zijn we geregeld op zoek naar richting. We verlangen duidelijkheid en houvast. Wanneer je vanuit je ziel leeft, zul je merken dat richting, en altijd duidelijkheid willen hebben minder relevant wordt, want je ziel brengt je richting.

Lees meer

bottom of page