top of page

Intuïtieve ontwikkeling basis

Image by Raphael Renter | @raphi_rawr

‘’Your soul whispers to you through your intuition’’

 

 De taal van je ziel, dat is je intuïtie.

 

Intuïtie wordt sterker, op het moment dat jij meer met je ziel gaat samenwerken. Meestal word je hierin uitgedaagd binnen levensprocessen. Je ziel gaat vaker van zich laten horen, zien of voelen. Je wordt op een hogere manier geleid.

 

De ziel is een bewustzijn, een bewustzijns deel van jou dat met jou kan communiceren via sensaties in je lichaam (heldervoelen), visuele beelden in je binnenste (helderzien) of woorden in je binnenste (helderhoren).

 

Als mens zijn we vaker gewend te luisteren naar ons hoofd en te handelen vanuit onze ‘’wil’’, ‘’onze mind’’, in feite een programmering. Onze mind is slechts een deel van ons wezen, waar vaker ook het geconditioneerde, of traumagedrag is ontstaan, wellicht ook via de opvoeding. Veel mensen nemen beslissingen of handelen vanuit geconditioneerd gedrag.

 

Als mens zijn we vooral ook een holistisch wezen, met een lichaam, geest en een ziel.

Binnen het huidige Watermantijdperk, worden steeds meer mensen bewust, gaan vanuit het hart/ de ziel leven. Moderne geneeswijze en alternatieve geneeswijze gaan meer samenwerken. Mensen herinneren zich hun zelf genezende vermogen.

 

Veel mensen ervaren hedendaags meer te zijn, dan mens, lichaam, geest, ervaren vooral ook ziel te zijn, met een menselijke ervaring. Binnen dit proces van wakker worden, kom je veel lagen van jezelf tegen. Binnen deze processen gaat je intuïtie zich steeds meer laten zien.

 

Intuïtie laat je voelen of iets de juiste beslissing is, maar vooral of het het juiste moment is ‘’om op de trein’’ te springen. Intuïtie helpt je te ervaren dat alles maar dan ook alles in je leven voorbijkomt, en wanneer het het juiste moment is, voel je dat. Intuïtie helpt je te vertrouwen, op jezelf en je keuzes. Intuïtie kent meer uitingsvormen, deze kun je lezen in mijn blog.

 

Intuïtie ontwikkelt zich enerzijds vanzelf op het moment dat jij met trauma of niet langer dienende delen van jezelf aan de slag gaat. Anderzijds ontvouwt intuïtie zich door oefeningen. Je kunt dus zelf, door contact te leren maken met je ziel en intuïtie ermee aan de slag gaan.

 

Voor de mensen die stappen willen zetten, is deze training bedoeld.

Veel workshops, trainingen of opleidingen intuïtieve ontwikkeling zijn over een langere periode uitgestrekt, of minimaal 6 maanden tot een jaar.

 

Dat is begrijpelijk want de taal van je ziel leren verstaan en interpreteren kost overwegend tijd en valt vaker binnen processen die nu eenmaal ook tijd kosten.

 

Je kunt echter prima met bepaalde tools en oefeningen zelf aan de slag gaan, daarvoor is mijn training bedoeld, vandaar dat ik kies voor een korte training die 3 dagen kent, die los van elkaar of apart na elkaar te volgen zijn. Je krijgt daarnaast begeleiding, een syllabus mee naar huis en audio’s waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Deze dag is een cadeautje aan jezelf, waarbinnen plezier centraal staat en je je kunt ontwikkelen samen met gelijkgestemden.

 

Level 1- Intuïtieve ontwikkeling Basis

  • Verstillende meditatie/ oefeningen en werken met de adem

  • Op welke manieren ontwikkel je intuïtie

  • Welke intuïtieve vermogens zijn er, herkenning en jouw voorkeur leren ervaren

  • Hoe werk je met je voorkeurs vermogen samen

  • Energetische gronding, wat belemmert je te gronden?

  • Lichaamsbewustzijn creëren

  • Chakraleer, -meditatie en leren ervaren

 

Training van 1 dag, te Amersfoort, kosten 145 euro incl. koffie/ thee, lekkers en een syllabus

bottom of page