top of page

Intuïtieve ontwikkeling Practitioner

Zonsopgang over het Gebied van de Tarwe

''Je ziel leren verstaan, zorgt voor een volle beleving, diepe ervaring van het leven en realiseert groei en transformatie’’

 

Het moment dat je hebt leren werken met je intuïtie, zul je meer op gevoel en voorgevoel durven vertrouwen en leren leven. Je gaat merken dat niets voor niets gebeurt. Toeval bestaat niet, mensen of situaties komen niet zomaar op je pad.

 

Om vervolgens belichaamde beslissingen op gevoel te kunnen nemen en acties te zetten, is het essentieel dat je voelende staat een goede gronding heeft. Gevoel en intuïtie laat zich het beste zien, en kan het meest worden vertrouwd, op het moment dat het zuiver is.

 

Inmiddels heb je leren ervaren door middel van ontwikkeling, verstilling en meditatie, wanneer je gevoel spreekt of je angst. Dit leren onderscheiden vraagt wat geduld, en oefening, net als leren autorijden.

 

Helpende voorwaarde voor een goed stromende intuïtie, is je bekendheid met de eigen, terugkerende thema’s en daarbinnen energie leren scheiden. Wat is van jou en wat is van de ander. Daar zijn tools voor die je in deze training krijgt aangereikt. Je leert op verschillende manieren energetische en thematische begrenzing.

 

Je leert tevens in deze 2e training, welke ontwikkelingen en groei je kunt verwachten zodra je met je ziel leert samenwerken. Daarvoor rijk ik je affirmaties en intenties aan die je intuïtieve ontwikkeling zullen stimuleren. Deze dag is een cadeautje aan jezelf, waarbinnen plezier centraal staat en je je kunt ontwikkelen samen met gelijkgestemden.

 

Level 2- Intuïtieve ontwikkeling Practitioner

  • Energetische grensbewaking; 3 facetten

  • Energetische en thematische begrenzing, welk thema loop je tegenaan?

  • Leren onderscheiden van je eigen energie en die van de ander

  • Zelf-healing, zelf-hypnose en Reiki

  • Oefenen om contact te maken met je ziel/ hoger zelf

  • Intuïtieve affirmaties en intenties leren zetten

 

Training van 1 dag, te Amersfoort, kosten 160 euro incl. koffie/ thee, lekkers en een syllabus

bottom of page