top of page

Reiki Master / Trainer
opleiding

Reiki-genezing

Een Reiki Master, Reiki 3A opleiding, is een diepgaand proces dat je met jezelf aangaat, een proces waarbij je jouw diepste niveau, het zielsniveau, mag gaan ervaren.  Thema's en blokkades die je nog in de weg staan om je ziel te leven, kunnen zich aandienen, en willen getransformeerd worden. Deze 3e graad werkt op het zielsniveau.

Zodra je eenmaal besloten hebt verder te willen gaan naar de 3e Reiki graad is Reiki reeds een vast onderdeel in je leven, het is geïntegreerd in je (dagelijkse) routine, lichaam en geest.

Je ziet Reiki als een onderdeel van je leven.

 

Een Master opleiding wordt op maat gemaakt. 

Het ligt aan jouw ervaring, achtergrond, opleiding en kennis welke stappen je nog wil zetten.

Een traject wordt afgestemd op de persoon/ groep, dus kan qua tijdspad variëren. Er worden tevens veel technieken en symbolen herhaald. Je ontvangt de inwijding en het symbool voor dit niveau. De energie wordt nog sterker en de behandeling intenser.

 

Binnen mijn opleiding tot Holistisch therapeut en momenteel Hypnotherapeut heb ik veel leren werken met trance, ontspanningsoefeningen, visualisaties en geleide meditaties.

Tevens met gevorderde healing/ reiki technieken. Een aantal van deze methodes komen terug in mijn Reiki Master opleiding, waarbij ik de aard van de oefeningen afstem op de persoon.

Een Trainer / docenten opleiding, Reiki 3B,  is de stap naar professionalisering van je Reiki opleidingen, kennis en passie. Een Trainer opleiding wordt tevens op maat gemaakt.

Het ligt aan jouw ervaring, achtergrond, opleiding en kennis welke stappen je nog wil nemen.

 

Je leert verder middels stages bij andere docenten of middels het meelopen met andere cursussen inspiratie en ervaring op te doen. Verder leer je alle inwijdingen. Informeer naar mogelijkheden. 

Reiki 3A, wat komt aan bod:

  • Een verdieping van Reiki, op het spirituele (ziels) niveau

  • Behandelen op zielsniveau, je leert een extra diepe verbinding te maken met jezelf en je gidsen, diverse oefeningen op maat 

  • Het symbool voor het zielsniveau

  • Inwijdingen

  • De behandeling wordt nog intenser

  • De Reiki Master wordt afgesloten met een certificaat

  • Je kunt 3 maanden (of langer) na het volgen van deze 3e graad Reiki de Reiki 3B Trainer opleiding volgen

  • Prijs: 450 euro inclusief syllabus/ koffie en thee

Wil je een Reiki Master opleiding volgen? Neem contact met mij op via marije.bewustleven@gmail.com

bottom of page